February 28, 2018

Houdini Sportswear

North Side Sport erbjuder kunder profilerade dam— och herrkläder från Sveriges populära Houdini Sportswear. Klicka här för att se hela sortimentet.

Mpowerhood_300x425
Mpitch_300x425
Ddrifter300x425

M's Power Houdi NEW

En riktig Houdini-klassiker som används och älskas av allt från bergsguider till trädgårdsmästare till cykelpendlare. Power Houdin är en huvförsedd fleecetröja gjord i det slitstarka materialet Polartec Power Stretch Pro, ett fantastiskt tyg med en slät utsida och en varm, mjuk insida.
Finns i 13 färger och storlekar S-XXL.

M's Pitch Jacket

Multifunktionell lite längre jacka som är fodrad med 40 gram PrimaLoft® Silver Insulation Active. Pitch Jacket kan sättas in som foder i Houdini Sherlock Coat. Mer vindavvisande än en vanlig fleece, inner- och yttertyg i C9 Ripstop™ gör att jackan släpper igenom överskottsvärme bra. Lätt, varm och smidig.

W's Drifter Top

Bikinitopp i Liquid Flow™. Drifter Top har omlott-konstruktion och korsade axelband för bra passform. Liquid Flow™ är en blandning av återvunnen polyamid och elastan. Tyget är lätt, stretchigt, har effektiv fukttransport och snabbtorkande. Det har en skön känsla mot huden och blir inte genomskinligt när det är blött. Det är klorresistent och har inbyggt solskydd med en solskyddsfaktor på 50+.